تغذیه و سلامتی

محمد زمانی مقدم

تغذیه و سلامتی

محمد زمانی مقدم

تغذیه و سلامتی

۱۱ مطلب در بهمن ۱۳۹۲ ثبت شده است

برای درمان نفخ، ابتدا باید علت ابتلا به آن تشخیص داده شود. اگر بیماری یا دلیل پزشکی نگران‌کننده‌ای برای نفخ‌کردن شما وجود نداشت و نفخ‌هایتان ناشی از سوء‌هاضمه، هضم نکردن قند موجود در برخی از خوراکی‌ها یا مصرف خوراکی‌های نفاخ باشد، می‌توانید از برخی داروهای حاوی ترکیب‌های گیاهی برای درمان نفخ و دل‌دردتان استفاده کنید.


برای مشاهده به ادامه مطلب... مراجعه نمایید.

۰ نظر ۲۹ بهمن ۹۲ ، ۱۱:۰۰
محمد زمانی مقدم

خانمهایی که مراقب وزن خود هستند، رژیم سالم غذایی را رعایت می کنند مثل مصرف زیاد سبزی ها، استفاده از چربی های گیاهی به جای چربی های حیوانی، مصرف منظم ماهی و حبوبات ، شانس خود را برای باروری اافزایش می دهند.

" ایجاد یک الگوی سالم برای غذا خوردن و کنترل وزن یک قدم اولیه ی خوب برای زنانی است که به دنبال داشتن فرزند هستند. . " نه تنها یک رژیم غذایی و سبک زندگی سالم به طور بالقوه با باروری کمک می کند بلکه در سلامت جنین و کاهش خطر ابتلا به عوارض دوران بارداری عاملی اصلی و اساسی است . "


برای مشاهده به ادامه مطلب... مراجعه نمایید.

۰ نظر ۲۷ بهمن ۹۲ ، ۱۸:۰۴
محمد زمانی مقدم

مهار سرطان

بیماران معمولاً از شروع درمان سرطان نگرانی هایی را در مورد عوارض این درمان ها ابراز می کنند. آنها به عوارض متعددی که می شناسند می اندیشند و دچار اضطراب می شوند، ولی حقیقت این است که همه بیماران دچار تمام عوارض داروها نمی شوند و هر کدام فقط ممکن است دچار یک یا چند عارضه شوند.

پیشرفت های اخیر راه های جدیدی را برای کنترل هر یک از این عوارض پیش پای ما گذاشته است که اطلاع دقیق تر بیماران در مورد نحوه ایجاد هر یک از عوارض و امکانات درمانی موجود می تواند ضمن ایجاد آرامش، کاستن از اضطراب بیماران آنها را در برابر برخورد با این مشکلات یاری کند.


برای مشاهده و دانلود به ادامه مطلب.. مراجعه نمایید.

۰ نظر ۲۵ بهمن ۹۲ ، ۱۷:۱۶
محمد زمانی مقدم

تغذیه در وزرشکاران

پروبیوتیکها، میکروارگانیسم های زنده ای هستند که در بعضی غذاها و مکمل های ورزشی وجود دارند و باعث کاهش یا حذف اثرات بعضی بیماریها و عفونتها و افزایش سلامتی در افراد فعال می گردند.

تاریخ استفاده از ایمونولوژی تغذیه به قرن نوزدهم بر میگردد و از آن در افزایش روند بهبودی و سلامتی در کودکان ، بزرگسالان و سالمندان استفاده میشده است.ولی اخیرا علاقه به استفاده از آنها در افراد با فعالیت بالا افزایش یافته است .


برای مشاهده و دانلود به ادامه مطلب... مراجعه نمایید.

۰ نظر ۱۷ بهمن ۹۲ ، ۱۱:۰۰
محمد زمانی مقدم
مصرف قند و شکر


قندها ممکن است در رژیم غذایی یا به طور طبیعی وجود داشته یا اینکه به غذا اضافه شده باشند در بعضی از مواد غذایی قند ترکیب طبیعی است مثلا فروکتوز در میوه ها و لاکتوز در شیر.گاهی در حین آماده سازی یا فرآیند مواد غذایی شکریا قند به آن اضافه می شود که نمی توان آن را ترکیبی طبیعی در ماده غذایی دانست.

مواد غذایی مانند نوشابه ها، شربت ها، آبنباتها و شکلاتهای شیرین، کیک ها، شیرینی هاو آبمیوه ها، همچنین برخی از قرآورده های لبنی مثل شیر کاکائو، دسرهای شیری، ماست های میوه ای یا دانه های عسلی از جمله این مواد غذایی هستند.


برای مشاهده به ادامه مطلب... مراجعه نمایید.

۰ نظر ۱۶ بهمن ۹۲ ، ۱۰:۰۰
محمد زمانی مقدم

تغذیه ایرانی

تنوع سفره سنتی ایرانی مطلوب و با معیار های سفره سالم هماهنگ است ، با توجه به هرم غذایی که تنوع را توصیه می کند این سفره همیشه حاوی مخلفات ،سبزی خوردن گاهی با پنیر ، ماست همراه با چند نوع سبزی مانند خیار ،نعناو سالاد، نان و یا برنج بعنوان غذای پایه نقش اصلی را در تامین انرژی بازی می کند . تمامی خورش های ایرانی یک تا چند نوع سبزی وبنشن و ادویه گیاهی همراه دارد. ما در ایران آش های بسیار متنوعی در اقلیم های مختلف داشته ایم و داریم که با محصولات گیاهی همان محل درست می شده است بنابر این اگر نگاه سنتی به سفره ایرانی داشته باشیم سفره از نظر تنوع مطلوب است ولی از نظر تعادل که به الگوی خوردن ربط دارد باید بیشتر توضیح داد.


برای مشاهده به ادامه مطلب... مراجعه نمایید.

۰ نظر ۱۵ بهمن ۹۲ ، ۲۰:۳۱
محمد زمانی مقدم
تمام فواید هویج

فرقی نمی‌کند هویجتان خام، پخته، رنده شده یا به صورت پوره باشد. روش‌های متفاوتی برای وارد کردن هویج به برنامه غذایی روزانه وجود دارد.

به گزارش سلامت نیوز به نقل از روزنامه آرمان ؛ این ماده غذایی نارنجی رنگ سرشار از خواص فوق‌العاده است که خدمت بزرگی به سلامتی می‌کند چون می‌تواند مشکلات بینایی، کم‌خونی، اسهال و غیره را برطرف کند. با ما باشید تا گلچینی از خواص فوق‌العاده هویج را با شما در میان بگذاریم.


برای مشاهده به ادامه مطلب... مراجعه کنید.

۰ نظر ۱۵ بهمن ۹۲ ، ۰۰:۱۵
محمد زمانی مقدم

پروتئین بدن

”یکی از مهمترین نگرانی‌های بدنسازان در سطوح مختلف، حفظ و افزایش حجم عضلانی است که طی تمرینات سخت و رعایت رژیم‌های غذائی خاص به‌دست آورده‌اند. پروتئین‌ها مهمترین مواد در شکل‌گیری عضلات به‌شمار می‌آیند و تراز نیتروژن در بدن می‌تواند عاملی برای رشد یا تخریب بافت‌های عضلانی باشد. از این رو دانستن نکاتی جالب در خصوص آن خالی از فایده نخواهد بود.


جهت مشاهده به ادامه مطلب .... مراجعه نمایید

۱ نظر ۱۱ بهمن ۹۲ ، ۲۰:۰۴
محمد زمانی مقدم

ویتامین a
ویتامینA یکی از مواد مغذی و مهم با نقش های اساسی در سلامت ارگانهای بدن است . این ویتامین در  پیشگیری از بروز عفونت ، سلامت پوست و بافتهای مخاطی دهان ، دستگاه گوارش ، مجاری تنفسی ، چشم ها و تامین رشد کودکان تاثیر بسزایی دارد .

کمبود ویتامین A یکی از مهمترین مشکلات تغذیه ای در کشورهای در حال توسعه است . بر اساس برآوردهای سازمان جهانی بهداشت ، 251 میلیون کودک زیر 5 سال در جهان دچار کمبود متوسط و شدید ویتامین A هستند و هرسال 500 هزار کودک زیر 5 سال جهان به دلیل کمبود این ویتامین کور می شوند و می توان گفت که سلامت و بقاء حداقل 254 میلیون کودک زیر 5 سال جهان به علت کمبود ویتامین A در معرض خطر قرار دارد .


برای مشاهده و دانلود به ادامه مطلب ... مراجعه نمایید.

۰ نظر ۰۴ بهمن ۹۲ ، ۲۲:۰۶
محمد زمانی مقدم

انواع ویتامین ها

ویتامین‌ها گروهی از ترکیبات آلی هستند که برای سلامت موجودات زنده ضروری می‌باشند.

بدن انسان ویتامین نمی‌سازد و برخی از ویتامین‌ها هم که در بدن سنتز می‌شوند آنقدر نیست که نیاز بدن را تامین کنند، پس لازم است که ویتامین‌ها از طریق رژیم غذایی به بدن فرد برسند. هریک از انواع ویتامین‌ها می‌توانند یک و یا چند نقش مختلف در بدن داشته باشند.


برای مشاهده به ادامه مطلب ... مراجعه نمایید.

۰ نظر ۰۳ بهمن ۹۲ ، ۱۹:۰۹
محمد زمانی مقدم

روغن مفید یا مضر

حدود ۲۰سال است که استفاده از چربی به پخت و پز افرادی که به تغذیه خود توجه دارند راه یافته است. امروزه روغن برخلاف گذشته جایگاه مهمی در آشپزی امروزی دارد. مکان های گسترده ای از قبیل سوپرمارکت ها قفسه های متعددی را به ارائه انواع مختلفی از این محصول اختصاص داده اند.


جهت مشاهده به ادامه مطلب ... مراجعه نمایید.

۰ نظر ۰۱ بهمن ۹۲ ، ۰۰:۳۴
محمد زمانی مقدم