۰ نظر
۲۹ اسفند ۹۳ ، ۱۰:۱۴
چربی ها علاوه براینکه به زیبایی آسیب زده و ساختار بدنی را از حالت عادی به فرم سیبیشکل تبدیل میکنند، زمینهساز ابتلا به سکته قلبی نیز هستند. اگرچه در تجمع چربی در این ناحیه ژنتیک، سن و سبک زندگی تاثیرگذار است اما نباید نقش تغذیه را نادیده گرفت.مصرف هر نوع چربی خوراکی اعم از کره، خامه و غذاهای چرب و پرکالری باعث تجمع چربی در این ناحیه میشود. نکته مهم اینکه مصرف چربیهای ترانس یا همان اشباع میتوانند چربی موجود در نقاط دیگر بدن را به سمت تجمع در این ناحیه سوق دهند.