تغذیه و سلامتی

محمد زمانی مقدم

تغذیه و سلامتی

محمد زمانی مقدم

تغذیه و سلامتی

۴ مطلب در دی ۱۳۹۳ ثبت شده است


کبدچرب غیر الکلی یر اثر تجمع چربی در سلول های کبد به وجود می آید و در افرادی که دچار اختلال در متابولیسم بدن هستند و چربی و قند خونشان بالاست، بیشتر دیده می‌شود.

البته فردی که به آن مبتلا می‌شود، زمینه ژنتیکی هم دارد. در این بیماری تری گلیسیریدی که در سلول‌ها تجمع یافته از سلول‌های کبدی خارج نمی‌شود و وقتی به تدریج چربی در سلول‌های کبدی جمع می‌شود، اصطلاحاً می‌گویند فرد دچار کبدچرب غیرالکلی شده است.

۰ نظر ۲۷ دی ۹۳ ، ۲۱:۲۵
محمد زمانی مقدم

مصرف لبنیات با گوشت سفید (مرغ ، ماهی و...) مصرف تخم مرغ و ماهی به دلیل اختلاف در مزاج انسان‌ها، احتمال بروز بیماری‌هایی مانند جزام (خوره)، فالج، نقرس، بواسیر، قولنج، درد دندان و امراض رطوبتی می‌شود.

مصرف سرکه و حلیم، مصرف لبنیات و ترشیجات باعث انجماد شیر در معده می‌شود، مصرف پنیر و ماست چکیده، پنیر و بادام، سرکه و عدس یا سرکه و ماش و سرکه و ماست، باعث لکه و پیسی در پوست صورت می‌شود.

۰ نظر ۲۳ دی ۹۳ ، ۰۹:۲۴
محمد زمانی مقدم

تغذیه مناسب کودکان بین 5 تا 8 سال

رشد کودک در سنین 6 تا 14 سالگی آهسته ولی با ثبات است، به طور متوسط در هر سال 3 تا 5/3 کیلوگرم به وزن و 6 سانتی متر به قد کودک اضافه می شود که نسبت به میزان رشد، مصرف غذا نیز بیشتر می شود.

۰ نظر ۱۹ دی ۹۳ ، ۱۲:۰۴
محمد زمانی مقدم

 بیماری‌های قلبی و عروقی یکی از دلایل اصلی مرگ و میر در دنیا است. همچنین شایع‌ترین علل مرگ و میر در کشور ما نیز بیماری‌های قلبی عروقی است. افزایش این نوع بیماری ناشی از تغییرات در رژیم غذایی، فعالیت بدنی و مصرف دخانیات بوده که به دلیل تغییر در شیوه زندگی ناشی از شهرنشینی و صنعتی شدن پدید آمده است.

۰ نظر ۱۶ دی ۹۳ ، ۱۰:۴۷
محمد زمانی مقدم